Ons team

Ik ben Annelies Vanhaerents (22/04/1987), logopediste. Gehuwd met Deprez Nick en mama van twee fantastische kinderen Léon en Renée.

In 2008 studeerde ik af als professionele bachelor in de logopedie aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Na mijn studies stapte ik meteen het werkveld in en begon te werken in een zelfstandige groepspraktijk te Nieuwpoort. Nu start ik heel enthousiast mijn eigen praktijk Logopedie Vanhaerents Annelies op in Gistel. Van 2011 tot 2015 combineerde ik mijn zelfstandige praktijk met een job als logopediste in VOC Rozenweelde te Aartrijke. Dit is een voorziening voor kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar met een matig, ernstig, diep verstandelijke of meervoudige beperking. Sinds 2016 richt ik mij volledig tot het verder uitbouwen van mijn zelfstandige praktijk. 

Omdat logopedie continu in beweging is, volg ik regelmatig na- en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie en mijn cliënten de beste zorg te bieden. Ik ben lid van de VVL, de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten. Verder ben ik ook geconventioneerd, wat wil zeggen dat ik de tarieven hanteer die wettelijk vastgelegd zijn door het RIZIV. De tarieven kunt u verder op de site terugvinden. 

Mij contacteren?

Vanhaerents Annelies

Ik ben Aurelie Constant (24/08/1991), logopediste. In 2013 studeerde ik af aan de Katholieke Hogeschool Brugge Oostende als professionele bachelor in de logopedie. Tijdens deze opleiding heb ik ervaring kunnen opdoen in verschillende settings: revalidatieziekenhuis, revalidatiecentrum, groepspraktijk en het buitengewoon onderwijs. Enkele maanden na het afstuderen startte ik vol enthousiasme als zelfstandige logopediste binnen een groepspraktijk. Sinds september 2014 combineer ik meerdere groepspraktijken en vervoeg ik de praktijk van Annelies Vanhaerents. Sinds 2016 werk ik als zelfstandige logopediste in VOC Rozenweelde te Aartrijke. Daar werk ik voornamelijk met kinderen en jongeren met een matig, ernstig, diep verstandelijke of meervoudige beperking.

Om mij te blijven ontwikkelen als logopediste probeer ik geregeld bijscholingen te volgen en studiedagen bij te wonen. Op die manier blijf ik op de hoogte van interessante behandelingsmethodes en nieuwe materialen.

Mij contacteren?

Aurelie Constant

Ik ben Marie Candaele (19/07/1993), logopediste. In 2016 studeerde ik af als professionele bachelor in de logopedie aan de Hogeschool Vives te Brugge, voormalig Katholieke Hogeschool Brugge Oostende. Tijdens mijn opleiding tot logopediste ben ik in contact gekomen met een waaier aan beroepsmogelijkheden. Ik deed stage in zelfstandige praktijken en scholen voor buitengewoon onderwijs waar ik therapie gaf aan zowel kleuters, lagere en secundaire schoolkinderen met taal-, articulatie- en leerstoornissen. Daarnaast draaide ik mee op de afdeling logopedie van het Algemeen Ziekenhuis Alma te Sijsele waar ik patiënten hielp revalideren na een beroerte of een ongeval. Sinds enkele maanden startte ik vol enthousiasme als zelfstandige logopediste binnen een groepspraktijk. Sinds februari 2017 combineer ik twee groepspraktijken en vervoeg ik de praktijk van Annelies Vanhaerents.

Onder het motto ‘levenslang leren’ en om mij te blijven ontwikkelen als logopediste probeer ik me geregeld bij te scholen of studiedagen te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten, de interessante behandelingsmethodes en nieuwe materialen. Zo leren we allemaal nog elke dag bij en dat is het mooie aan ons beroep.

Mij contacteren?

Marie Candaele

Wil je graag met ons samenwerken?

Bel ons en maak een afspraak op 059 445 178 of 0497 03 48 51

Contacteer ons nu!